Hoe kan ik mij inschrijven bij Logistic Team?

Je kunt je op vier manieren inschrijven bij Logistic Team:

  1. Gericht solliciteren op een vacature.
  2. Een open sollicitatieformulier invullen.
  3. Via een chatbericht op onze Facebook pagina.
  4. Door langs te komen op ons kantoor bij één van onze opdrachtgevers in Maasdijk
Kan ik als uitzendkracht een opleiding volgen?

Logistic Team beschikt over een budget voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers. Wil je een opleiding volgen of jezelf door middel van een cursus of training verder ontwikkelen? Laat dit dan aan ons weten. Wij zullen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Krijg ik loon doorbetaald als ik ziek ben?

In geval van ziekte is het belangrijk dat je de ziek- en verzuimprocedure opvolgt. Alleen dan kunnen wij de betaling van een eventuele ziekte-uitkering correct in gang zetten. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van de fase waarin je een overeenkomst bent aangegaan.

Wanneer bouw ik pensioen op?

De pensioenregeling start wanneer je 21 jaar of ouder bent en je 26 weken voor Logistic Team gewerkt hebt.

Welke CAO is op mij van toepassing en waar vind ik die?

Als je voor Logistic Team werkzaam bent, is de NBBU-cao voor uitzendkrachten voor jou van toepassing. Deze cao kun je  op de website van de NBBU terugvinden.

De cao is tegenwoordig ook in te zien via de speciale cao-app van de NBBU. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Wanneer krijg ik reactie van Logistic Team na mijn open inschrijving?

Als wij jouw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij je hier een ontvangstbevestiging van. We nemen je sollicitatie dan zorgvuldig in behandeling. Zodra wij een passende functie hebben gevonden, nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. 

Waar moet ik mij ziek melden?

Voor een goed verloop van het verzuimproces en betaling van een eventuele uitkering, dien je voor aanvang van je werkzaamheden je ziek te melden bij de leidinggevende van het bedrijf waar je via Logistic Team werkt. Ook meld jij je vóór 9.30 uur telefonisch ziek bij Logistic Team.

Hoe werkt het fasensysteem?

De NBBU-cao kent een fasensysteem dat bestaat uit vier verschillende fasen. Dit systeem is leidend voor de uitzendovereenkomst die wij met je afsluiten. Elke fase geeft aan welke rechten je hebt als uitzendkracht. Hoe langer je voor ons werkt, hoe meer rechten je opbouwt.

Ik heb een tijd niet meer gewerkt, loopt de telling binnen het fasensysteem gewoon door?

Ga je na een onderbreking van 26 weken of langer weer werken via het uitzendbureau? Dan begint de telling opnieuw vanaf het begin van fase 1. Zit je in fase 3 en heb je drie maanden of langer niet gewerkt? Dan val je terug naar het begin van fase 3.

Ik heb een ‘Arbo-document’ ontvangen, moet ik mij hieraan houden?

Ja, je dient je te allen tijde aan de richtlijnen van het Arbo-document te houden. Het document is speciaal gericht op de werksituatie bij jouw opdrachtgever. Veiligheid op de werkvloer vinden wij erg belangrijk.

Bij wie kan ik terecht met vragen en/of opmerkingen over Arbo-zaken en/of veiligheid op de werkvloer?

Voor vragen kun je altijd bij jouw leidinggevende op de werkvloer terecht. Bij Logistic Team kun je terecht bij jouw contactpersoon. Wij blijven graag op de hoogte van jouw ervaringen met betrekking tot Arbo-zaken en veiligheid op de werkplek. 

Wat moet ik doen als het werk ophoudt bij mijn opdrachtgever?

Als het werk ophoudt bij je opdrachtgever dan kun je dit melden bij je contactpersoon van Logistic Team. Hij/zij zal dan alles doen om nieuw werk voor je te vinden. Mochten wij geen nieuw werk kunnen vinden en wil je een WW-uitkering aanvragen, dan kun je bij de administratie een ‘ontslagbriefje’ aanvragen. Hiermee kun je vervolgens bij het UWV een WW-uitkering aanvragen. 

Wat moet ik doen als ik mijn reserveringen wil laten uitbetalen, bijvoorbeeld tijdens mijn vakantie?

Als je met vakantie gaat kun je dit melden bij jouw contactpersoon van Logistic Team. Verder kun je met vragen en verzoeken omtrent reserveringen altijd terecht bij onze administratie.

Wanneer krijg ik mijn reserveringen uitbetaald als ik uit dienst ben?

Je ontvangt het bedrag van jouw reserveringen zes weken nadat je bij ons bent gestopt met werken. Wil je eerder uitbetaald worden? Dan kun je hiervoor een verzoek indienen bij onze administratie.