Ons team: collegiaal en professioneel

Zowel op de werkvloer als op kantoor gaan we collegiaal met elkaar om, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Onze medewerkers weten van aanpakken en hebben plezier in hun werk. Daar doen we ook graag iets voor terug.

Logistic team 27

Selectie in Polen

De meeste medewerkers van Logistic Team komen uit Polen. Stuk voor stuk keiharde werkers met een goede arbeidsmentaliteit. Op het moment dat onze Poolse collega’s in Nederland komen werken, zorgen we dat alles piekfijn geregeld is. Van huisvesting en bedrijfskleding tot registratie, alles klopt als een bus. Onze nieuwe collega’s voelen zich welkom en hoeven zich nergens zorgen over te maken. 

Logistic team 11

achter de schermen

Hoewel het merendeel van het team in en om de AGF-loodsen van onze klanten aan het werk is, mogen we ons efficiënte en klantgerichte team bij ons op kantoor zeker niet uitvlakken! Zij zijn een betrouwbaar en vast aanspreekpunt voor jou, maar ook voor onze klanten. De medewerkers van onze back-office zorgen voor een uitstekende logistieke planning, facturatie en salarisadministratie. Zij vertalen jouw wensen en de wensen van onze klanten naar een perfecte uitvoering in de praktijk.

Heb je nog vragen over ons team of de selectieprocedure, schroom dan niet om contact met ons op te nemen

Reinier 240x240px 1

Reinier Persoon

Algemeen directeur

Team LT Adrianna

Adrianna Kaminska

Teamleider Werving en Selectie

Team LT Kasia2

Kasia Skrzypek

Medewerker Werving en Selectie

06 Werving Dominika Falkowska

Dominika Falkowska

Medewerker Werving en Selectie

05 Werving Anna Zawadzka

Anna Zawadzka

Medewerker Werving en Selectie

zaneta

Zaneta Jaruga

Medewerker Werving en Selectie

Dennis 240x240px

Dennis de Klein

Marketing manager