Zelfstandig en zelfverzekerd aan de slag

Vanaf het moment dat je in Nederland aankomt, vangt een Poolse begeleider je op. Voordat je aan het werk gaat, krijg je een rondleiding door het bedrijf, leren we je de organisatieregels en tekenen we samen onze arbeidsovereenkomst.

In de eerste week dat jij daadwerkelijk aan de slag gaat, krijg je een interne opleiding en bieden we je volledige begeleiding. In de loop van de tijd zal je merken dat je de begeleiding steeds minder nodig hebt. Er staat echter altijd iemand voor je klaar, zodat je alle vragen beantwoord kan krijgen en met eventuele problemen naar een vertrouwenspersoon kan stappen.

aanvullende trainingen of opleidingen

Heb jij doorgroeipotentie, dan bieden wij de mogelijkheid om aanvullende trainingen of opleidingen te volgen. Daarbij is het goed om te weten dat je ook Nederlandse les kan volgen. Hierdoor verloopt de communicatie met Nederlandse collega’s en opdrachtgevers nog soepeler en vergroot jij jouw carrièrekansen.

Zijn jouw vragen over de opleidings- en doorgroeimogelijkheden nog niet volledig beantwoord door deze tekst en door het antwoord bij ‘veelgestelde vragen’? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

8