Een gecertificeerde werkgever 

De banen die in de logistieke- en productiesector worden aangeboden, kennen veel verschil in het kwaliteitsniveau van het werk en in hoe ze jou behandelen. Logistic Team mag zich met trots een gecertificeerde werkgever noemen, waar je je veilig kan voelen en verzekerd bent van een correcte behandeling.

betrouwbare dienstverlening

Kies je voor Logistic Team, dan kies je voor kwaliteit. Wij bouwen met jou graag aan een langdurige relatie, omdat wij staan voor betrouwbare dienstverlening en wij graag voor jou de perfecte werkomgeving willen creëren. Afspraken worden op papier gezet en alles is administratief tot in de puntjes geregeld.

Doordat wij aangesloten zijn bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) heb jij de zekerheid dat je eerlijk beloond wordt en werkt in goede arbeidsomstandigheden. Aan de andere kant geeft het onze klanten zekerheid dat wij netjes omgegaan met jou en dat ook aan alle andere voorwaarden van het werk wordt voldaan.

Logistic team 6

SNA-gecertificeerd uitlener

Daarnaast zijn wij SNA-gecertificeerd uitlener, wat betekent dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat jij gerechtigd bent om in Nederland te werken.

Logistic team19

VEILIGHEID VOOR ALLES

Wij vinden de veiligheid van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom zorgen wij door middel van hulpmiddelen en cursussen dat wij jouw veiligheid altijd kunnen garanderen.

Als je bij ons komt werken, krijg je binnen zes weken een pakket met bedrijfskleding indien dit gewenst is bij onze opdrachtgever. Hierbij kan je denken aan veiligheidsschoenen, haarnetjes, handschoenen en een veiligheidshesje. Wij werken altijd hygiënisch en beschermen jou zo goed mogelijk tegen ongelukken.

Je hoopt het natuurlijk nooit nodig te hebben, maar het is toch een geruststellende gedachte dat al onze voormannen EHBO-gediplomeerd zijn. Zij worden hier jaarlijks in bijgeschoold. Mocht er dus iets gebeuren op de werkvloer, dan weten zij precies wat ze moeten doen. Wij besteden veel aandacht aan ARBO- en veiligheidsvoorschriften en waken over jouw arbeids- en rusttijden, zodat je goed uitgerust en alert bij onze klant over de vloer kan komen. 

Schrijf je vandaag nog in en wij bieden je alle zekerheid over veiligheid en hygiëne. 

Facebook LinkedIn Berichten 2023 2